Een echte inkylines, speciaal voor jou gemaakt? Hoe werkt dat, wat krijg je en ook belangrijk; wat kost dat?

Hoe werkt het?

 1. Aanvraag
  Je wilt graag een tekening voor aan de muur? Of je hebt een origineel cadeau nodig? Dat kan! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het formulier in op de contact pagina met jouw idee, wensen en eventueel een foto of plaatje. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
 2. Offerte
  Aan de hand van jouw mailtje maak ik een vrijblijvende offerte op. Als alles is besproken, ik een goed beeld heb van wat je graag wilt hebben en je een akkoord hebt gegeven op de offerte ga ik voor je aan de slag!
 3. De tekening
  Dan begint het echte werk, namelijk het leukste; het tekenen. Ik begin eerst met een schets. Deze werk ik vervolgens uit naar een gedetailleerde tekening, hoe dit precies werkt kun je hier lezen. Zodra de tekening klaar is, stuur ik het ontwerp naar je op via de e-mail. Tevreden? Super! Wil je liever toch iets aangepast hebben? Dat kan, er is 1 correctieronde waarin kleine aanpassingen gemaakt kunnen worden. Indien er meerdere rondes nodig zijn, dan gaat dit uiteraard in overleg.
 4. En klaar!
  Je bent helemaal tevreden met de tekening en het formaat is bepaald. Dan is het nu tijd om het project af te ronden. Ik maak de definitieve factuur en wanneer de betaling is voldaan, gaat de illustratie naar de drukker. Zodra de print binnen is, pak ik deze mooi voor je in en gaat hij op de post, onderweg naar jou!

Exclusief voor jou geïllustreerd én gesigneerd.

Wat krijg ik?

Een exclusieve en speciaal voor jou gemaakte (en gesigneerde) illustratie op A3 formaat (29,7 x 42 cm). De illustratie wordt geprint op 250 grams licht gebroken wit papier met een mooie structuur. Graag een ander formaat? Kleinere en grotere formaten zijn ook beschikbaar!

Meer lezen over het proces van een tekening in opdracht? In de blogpost 'Van schets tot definitieve tekening' beschrijf ik de stappen die ik neem en kun je het resultaat en de kwaliteit van een print zien.

Wat kost dat?

Het ligt uiteraard aan het onderwerp dat je getekend wilt hebben. Een complexe tekening kost immers meer tijd dan een simpele. Maar houd ongeveer rekening met € 125,- (incl. printkosten en btw).

Iets anders?

Ben je op zoek naar een ontwerp in combinatie met een unieke tekening voor een uitnodiging? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, verhuiskaart of voor de geboorte van je kindje? Ook dat is mogelijk! Voor meer informatie, ga naar de 'Kaarten' pagina, neem contact op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het formulier in.

Samenwerken?

Heb je een (fysieke) winkel en wil je graag een collectie uitbrengen samen met inkylines? Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen. Een voorbeeld hiervan is de 'Bargerveen' collectie met Theetuin d'Aole Pastorie, een unieke collectie met flora & fauna die in Bargerveen (Drenthe) voorkomen. Wil jij ook zoiets? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op!

De collectie 'Bargerveen' in samenwerking met Theetuin d'Aole Pastorie.

Voorwaarden

De uitstraling van mijn prints zijn altijd conform de inkylines huisstijl. Op de achterkant van de illustratie (met uitzondering van uitnodigingen e.d.) wordt inkylines.nl vernoemd in combinatie met het onderwerp van de tekening, ’tekening op maat + jaartal’ en wordt de print gesigneerd. De voorkant van de print is altijd in overleg.

De illustratie blijft het intellectueel eigendom van inkylines en mag niet aangepast of bewerkt worden in welke vorm dan ook. Algemene voorwaarden zijn op te vragen via e-mail.

Een overzicht van tekeningen op maat

In het overzicht hieronder staat op elke foto inkylines.nl, dit is alleen het watermerk, uiteraard komt dit niet in de definitieve versie terug.

De allereerste inkylines in opdracht: een tekening van mijn ouders nieuwe huis!