De maand juni is alweer voorbij en juli staat voor de deur.

In dit artikel een klein overzicht van alles wat er de afgelopen maand gebeurd is bij inkylines!

Nieuwe collectie 'Veldbloemen'

Ook al was het nog niet aan het weer te merken, maar de zomer was in juni officieel begonnen. Geheel in het seizoen, bracht ik daarom een nieuwe collectie uit, met deze keer 'Veldbloemen' als thema. Het resultaat was een serie van 8 illustraties van bloemen die op dit moment nog steeds vollop in bloei staan. Lees hier meer over in het artikel Nieuwe collectie 'Veldbloemen'.

Theetuin d'Aole Pastorie

Theetuin d'Aole Pastorie, in Zwartemeer (Drenthe) aan de rand van natuurgebied Bargerveen, is een nieuw verkooppunt van inkylines en verkoopt de kaarten en A5 prints van de bosdieren, insecten, lentebloemen en de veldbloemen! In deze prachtige omgeving zijn unieke planten en bloemen te vinden die ik in de nabije toekomst graag zou willen illustreren. Misschien wordt dit wel een speciale, gelimiteerde 'Bargerveen' collectie! Lees alles over de Bargerveen collectie!

Hoeked.nl

Niet snel daarna volgde hoeked.nl, een webshop met fantastisch mooie spullen voor de werkplek! Hoeked zoekt in alle hoeken van Europa naar eerlijke en pure producten. Veelal handgemaakt maar altijd met een verhaal.

Hoi juli!

Wat gaat er deze maand gebeuren? Sowieso een nieuwe collectie, hierboven alvast een sneak peak! Hopelijk zijn jullie er net zo enthousiast over als dat ik ben!

Ook kan ik vanaf vandaag een nieuw verkooppunt toevoegen aan de lijst, namelijk Natuurvol Wonen in Friesland. Bekijk hier de volledige lijst van de verkooppunten van inkylines.

Liefs, Anouk