Deze unieke collectie is tot stand gekomen uit de samenwerking tussen de Rebellenclub en inkylines.

Leeuw, de koning van de dieren

Met de handgetekende illustratie van een leeuw (Panthera leo). De leeuw is een van de Big Five dieren en leeft vooral in Afrika. Hij is het symbool voor dapperheid en bescherming!

Het grootste landdier..

De Afrikaanse olifant is hét allergrootste landdier ter wereld en het symbool voor kracht en trouw.

.. en het snelste landdier!

Het jachtluipaard of de cheeta staat bekend als het snelste landdier ter wereld.

De witte neushoorn

Het waarschijnlijk laatste mannelijke exemplaar van de noordelijke witte neushoorn is in maart gestorven in Kenia. De dood van de 45-jarige neushoorn Sudan brengt de diersoort op de drempel van uitsterven. In Kenia leven alleen nog twee vrouwtjes. - Volkskrant

De witte neushoorn (Ceratotherium simum) ook wel breedlipneushoorn genoemd, is de grootste soort van de vijf levende neushoornsoorten en op de olifant na, het grootste landdier.

Zwart met wit of wit met zwart?

Met de handgetekende illustratie van een (steppe)zebra (Equus quagga). Leuk feitje: zebra's hebben eigenlijk een zwarte huid, bij de witte strepen ontbreekt het pigment en de strepen zijn er om stekende vliegen mee af te schrikken!

De giraffe, het hoogste dier ter wereld

De nek van de giraf is lang, erg lang en is hierdoor het hoogste dier van de wereld. De giraf staat daarom symbool voor het bereiken van het onbereikbare en in de toekomst kijken.

De prints zijn verkrijgbaar in de shop als kaartenset en A3 posters.

bekijk de set ›