Ha je schrok! Nee niet van inkylines maar wel van veel producten..

Er is op dit moment een hele grote uitverkoop. En alles moet weg. Oke niet alles, maar wel héél héél veel. Bijvoorbeeld de allereerste tekeningen van inkylines; de bosuil en vos. Eenmaal uitverkocht; dan komt het niet meer terug.

Waarom? Soms moet je even een stapje terug doen en kijken naar wat je écht wilt. Het is bijna 3 jaar geleden dat ik besloot om inkylines te starten, dat het zo’n succes zou worden had ik nooit verwacht! Maar.. de inktober challenge van afgelopen maand oktober heeft mij doen inzien dat ik graag een andere kant op wil.

Wat deze andere kant is, wil ik de komende maanden gaan ontdekken. Good things take time. Het zal niet volgende maand zijn, maar ik hoop in het nieuwe jaar. Er zijn natuurlijk al een aantal ideeën (lees; meer in de richting van de inktober set). Ik blijf tekenen, dat zal niet veranderen!

Daarnaast heb ik er voor gekozen om te stoppen met werk op maat, omdat hier niet mijn hart ligt. Wel ben ik bezig met een mooie geboortekaartjes lijn. Verwacht je een kindje of ken je iemand, houd dan inkylines in je achterhoofd!

Dus! Heb jij altijd al een inkylines tekening willen hebben? Neem dan een kijkje in de shop! Oh en wees er snel bij, want op = echt op.

Liefs, Anouk