Wat gaat de tijd toch snel, het is alweer december. Is de herfst collectie net uit, staat de kerst alweer voor de deur! In deze blog blik ik terug op een erg leuke maand.

November, de maand van..

Tekenen en kerstkaarten! Voor de kerst wil ik natuurlijk mijn eigen kerstkaarten versturen. Maar wat wordt het? Een winterkoninkje? Een mooie krans? Een kerstroos of een hulsttak? Zoveel mogelijkheden, ik kon niet kiezen, dus ik besloot om er gewoon 10 te maken! Na al het tekenen heb ik een mooie selectie kunnen maken van 10 kerstkaarten en ik ben er blij mee! De kaarten zijn geprint op licht gebroken wit met een prachtige structuur.

Naast de kerstkaarten komen er ook kerstlabels in de shop, leuk om aan je kerstcadeautjes te hangen!

November is ook de maand van een heel leuk nieuw verkooppunt, namelijk LOFT! Een selectie van de A5 prints (XL kaarten) zijn daar nu te verkrijgen! LOFT heeft verschillende vestigingen, inkylines is te koop in de vestigingen Arnhem, Apeldoorn en Zwolle. Dus neem snel een kijkje als je hier in de buurt bent!

Hi december!

December wordt de maand van gezelligheid, maar ook van rust en genieten. Even bijkomen van dit (hectische maar) geweldige jaar. Ik stond er een tijdje geleden op instagram nog bij stil:

Wat een lieve reacties kreeg ik op deze post, iedereen nog heel erg bedankt!

Hierbij wil ik deze blog afsluiten, bedankt voor het lezen! Vergeet niet een kijkje te nemen in de webshop.

Veel liefs, Anouk