Vier nieuwe gedetailleerde illustraties van bloemen die de natuur en het interieur net wat mooier en gezelliger maken.

Ik houd van bloemen! Ze zijn prachtig en ze hebben allemaal een andere betekenis. De bloemen uit de nieuwe collectie zijn de pioenroos, kersenbloesem, viburnum en de iris.

Pioenroos, brenger van geluk

De botanische naam van de pioenroos is Peaonia: god van de genezing in het Oude Griekenland.

De pioen staat voor liefde, romantiek, geluk en schoonheid in alle vormen. Wil je iemand geluk wensen, bijvoorbeeld bij een huwelijk, dan geef je deze print cadeau!

Kersenbloesem, een nieuw begin

De bloesem van de kersenboom staat voor liefde en markeert het begin van de lente, een tijd van vernieuwing en optimisme.

Kersenbloemsem, de Sakura, komt oorspronkelijk uit Japan en symboliseert dat het leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten.

Viburnum, symbool van trots

De Latijnse naam viburnum is afgeleid van het Latijnse woord 'vincia' dat 'binden' betekent.

De viburnum, ook wel bekend als sneeuwbal vanwege de witte bolvormige bloemen, is het symbool van fierheid (grootsheid, trots), omdat hij vier seizoenen lang presteert. Dus ben jij trots op iemand, geef deze print van de viburnum cadeau!

Iris, ik heb een boodschap voor jou

De iris heeft haar naam te danken aan de Griekse godin Iris, boodschapster van de goden en representatie van de regenboog.

De iris is de bloem die staat voor moed, geloof, hoop, wijsheid en een belofte. Heb jij een boodschap of wil je een belofte doen aan iemand? Geef dan de iris tekening cadeau!

De prints zijn te verkrijgen in de shop in de formaten A5, A4 en A3.

Liefs, Anouk