Exotisch gekleurd en fonkelend in het licht; een collectie van zeldzaam gesteente, gedetailleerd in zwart wit weergegeven.

Geologie is de wetenschap die zich bezighoudt met de bestudering van de geschiedenis van de aarde en de hierop ontwikkelde levensvormen, de samenstelling van de aardkorst en de krachten en processen die hierop plaatsvinden.

Geologie, ook wel aardkunde genoemd, is een nieuwe categorie bij inkylines. Hieronder vallen gesteenten, mineralen, fossielen, het klimaat, eigenlijk alles wat met de aarde en de ontwikkeling van het leven te maken heeft. De eerste tekeningen die bij deze categorie horen zijn de amethist, onyx, malachiet en de agaat.

Amethist, kalmeert de geest

Amethist, een paars of lila doorzichtige steen met een glasachtige glans, is één van de bekendste stenen uit de kwartsgroep.

De amethist steen kalmeert, verbetert concentratie en zal je helpen wanneer je je overweldigd voelt met negatieve gevoelens en energieën. Geef de print cadeau aan iemand die zoekt naar een gevoel van kalmte en rust.

Malachiet, de steen van vrouwen

Malachiet, geelgroen tot zwartgroen, doorschijnend met een zijdeglans, is een mineraal dat gebruikt wordt als een edelsteen.

Malachiet met haar wolkachtige vormen, is de steen van vrouwen en godinnen. Het is een steen van vrede en harmonie. Ze werkt zuiverend, beschermt tegen ongelukken, versterkt het denkvermogen, vriendschappen en empathie. Een erg krachtig werkende steen dus!

Onyx, dromen komen uit

Onyx kan verschillende kleuren hebben, de meest gewilde is helemaal zwart en echte onyx is zeldzaam.

Onyx was een van de belangrijkste stenen in de Oudheid. Hij werd als een magische steen gebruikt om het kwaad tegen te houden. Onyx geeft kracht, helpt je om je droom te verwezenlijken, biedt steun in moeilijke tijden en bij stress.

Agaat, innerlijke rust

Agaat heeft meestal aardkleuren en is een doorzichtige tot doorschijnende edelsteen met strepen.

Agaat werkt kalmerend, beschermend en laat je veilig voelen. De steen zorgt voor rust, hij helpt jezelf te accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

De prints zijn te verkrijgen in de shop in 2 formaten, namelijk A5 (14,8 x 21 cm) en A3 (29,7 x 42 cm). Ook verkrijgbaar als kaartenset.

Liefs, Anouk