Na een paar maanden ontwerpen, bouwen en illustreren is het eindelijk dan zover, mijn eigen webshop!

Vier maanden geleden (eind 2015) besloot ik mijn hart te volgen om van illustreren mijn werk te maken door een webshop te openen. Daar kwam nog een hoop bij kijken: hoe gaat de shop heten, welk papier ga ik gebruiken, hoe ga ik mijn spullen verzenden en hoe zit het met online betalen? Nu vier maanden later heb ik alles (redelijk) uitgedacht & is inkylines dan eindelijk een feit!

De webshop is gevuld met mijn eerste 3 collecties die ik met veel liefde heb samengesteld en getekend: lentebloemen, insecten en bosdieren. Ze zijn te verkrijgen in meerdere formaten.

Op dit moment ben ik alweer bezig met een nieuwe collectie en heb ik heel veel andere idee├źn! Als je het leuk vindt kan je mijn avontuur volgen op instagram en facebook, of door af en toe op de website te kijken!

Liefs, Anouk