Het is vandaag vier weken geleden nadat ik live ben gegaan met mijn webshop en sindsdien is de tijd voorbij gevlogen!

Er is veel gebeurd in deze maand en daarom wilde ik julie vandaag een korte update geven hoe de afgelopen vier weken zijn verlopen.

In mijn vorige blog 'Het begin', heb ik een klein stukje geschreven over het begin van de shop en waarom ik deze stap heb genomen. Nu een maand later kan ik oprecht zeggen dat het hebben van een eigen webshop in één woord geweldig is!

Op 30 april opende ik de (digitale) deuren van mijn webshop met mijn allereerste collecties. De spanning bij de livegang is moeilijk te omschrijven, de reacties die ik kreeg waren geweldig en het was een speciaal moment die ik niet snel zal vergeten!

Wat een geluksmoment is het om een eerste bestelling binnen te krijgen en op de post te doen! Elke bestelling wordt met veel liefde en plezier ingepakt. Alle interieurkaarten, prints (mini posters) en posters krijgen een plastic verpakking, zodat ze niet beschadigen en je ze ook als cadeau kan geven.

In deze maand (op 10 mei) ben ik ook nog jarig geweest en trakteerde ik jullie op een cadeautje. Bij elke bestelling kreeg je een slinger met mijn illustraties, dat was nog eens een feestje!

Vanaf 13 mei (2016) zijn mijn kaarten ook te vinden in de winkel van What’s in a Bag in Haarlem, een winkel met tassen en de leukste producten voor in je tas, zoals agenda’s, portemonnees, lunchboxen, thermosflessen, de prachtigste notitieboekjes en nu dus ook mijn kaarten. Dus als je een keer in Haarlem bent, neem dan zeker een kijkje bij What’s in a Bag!

Ook interesse om de producten van inkylines te verkopen? Bekijk de wholesale pagina en / of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met het tekenen heb ik ook niet stil gezeten, want in juni komt er een nieuwe collectie online, dus houd instagram, facebook en inkylines.nl goed in de gaten!

P.S. Ik vind het trouwens geweldig om te zien waar de producten van inkylines terecht komen, zoals bij de foto's hierboven. Dus heb jij een kaart, poster of print in huis, maak een foto en stuur hem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of deel hem op instagram en tag de foto met @inkylines.

Liefs, Anouk