De nieuwste en meest toffe creatieve beurs voor iedereen die niet alleen wil shoppen, maar ook de maker en het verhaal achter de producten wilt kennen.

Het was de állereerste keer dat inkylines op een beurs stond en wat vond ik het spannend! Samen met mijn vriend Marijn stond ik drie dagen lang in de Werkspoorkathedraal in Utrecht om mijn producten te verkopen. Wat een lieve reacties en opmerkingen heb ik gekregen op mijn illustraties, echt super om te horen, dank jullie wel!

De Werkspoorkathedraal is een grote fabriekshal in Utrecht, foto door Sigrid van At Hello.

De locatie was echt tof om te zien en alles van de beurs was goed verzorgd. In het midden kon je aan de grote tekentafel van HappyMakersBlog aanschuiven om te praten met je favoriete illustrator. Er waren verschillende lezingen en workshops en natuurlijk waren er héél veel stands (wel 100!) met verschillende (handgemaakte) producten en hun makers.

Creative Life werd georganiseerd door JES Organisatie & Advies, met de mooie styling van Te Leuk Event Design. Thanks meiden, jullie hadden het top geregeld! ??

De stand van inkylines

Isis van Isis Sturtewagen Fotografie maakte een aantal mooie foto's van de inkylines stand, maar ook van de beurs.

Close up van de stand van inkylines, foto's door Isis Sturtewagen.

Sfeerimpressie

Zelf heb ik niet veel van de beurs, workshops en lezingen meegemaakt, wel heb ik op de laatste dag even een rondje kunnen doen en ben ik langs een aantal stands gelopen die ik zelf erg graag wilde zien, namelijk Janneke van Gewoon Jip met haar prachtige gedichten, Via Martine, Petite Louise en haar vrolijke stand, Mevrouw Knot en de Knot shop. Stuk voor stuk super leuke meiden met mooie producten!

Heb jij Creative Life gemist? Hieronder vind je een korte foto impressie van de beurs.

Foto's door Lucie van mylucie.com

Naast mij stond Nicole van Bobini Roots met haar prachtige sieraden, foto door Isis Sturtewagen.

Gewoon Jip en Mevrouw Knot, foto's door Sigrid van At Hello

De meiden van Maak Rotterdam, foto door Nienke van Denderen

Foto's van de inkylines stand door Dilani Schipper

De mooie prints van Via Martine, foto door Wimke

Wil je meer lezen of foto's zien van Creative Life? Er waren verschillende fotografen, bloggers en vloggers te vinden die mooie foto's hebben gemaakt en/of leuke stukjes hebben geschreven over het event, namelijk:

Het was top, iedereen nogmaals bedankt voor de lieve complimenten en de leuke praatjes! ♡ Ik heb echt genoten van deze eerste beurs en volgend jaar ben ik er zeker weer bij! Zie ik je dan?

Liefs, Anouk