Geen items in de winkelwagen

Blog

Een kijkje achter de schermen bij inkylines.

Verkooppunten

Een selectie van de producten van inkylines zijn ook verkrijgbaar bij onderstaande (web)winkels.

Een overzicht van mooie foto's en leuke blogposts over inkylines. Jouw foto hier ook bij? Stuur een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of deel de foto op instagram en tag #inkylines! En wie weet krijgt jouw foto een mooi plekje op deze pagina!

Over de sets

Diverse kaartensets en cadeaukaartjes met tekeningen van verschillende insecten, (bos)dieren, bloemen, mineralen, planten en bladeren. Gemaakt voor de fauna & flora liefhebber. Je kunt de kaarten versturen, gebruiken als cadeaukaart, of nog beter; inlijsten en koesteren.

Een selectie van insecten die in de Nederlandse tuinen voorkomen. Gedetailleerde kriebeldiertjes in een minimalistisch design.

Warme kleuren, dwarrelende blaadjes, kriebeldiertjes en paddenstoelen. Bomen die verkleuren, regen en wind, boswandelingen, warme chocolademelk, dennenappels en kastanjes rapen en ga zo maar door! Al deze dingen zijn kenmerkend voor de herfst.

Groot of klein, pluizig of gevederd; een verzameling van handgetekende dieren die op het land, in zee of ergens daar tussenin leven.

Exotisch gekleurd en fonkelend in het licht; een collectie van zeldzaam gesteente, gedetailleerd in zwart wit weergegeven. Geologie, of aardkunde, is de studie van de aarde, de materialen waarvan het is gemaakt, de structuur van deze materialen en de processen die erop werken.

Gratis en voor niets!

Printables met hand getekende illustraties van inkylines. Print ze op het formaat dat jij wilt en hang de print aan de muur of stop 'm in een lijstje! Plaats je een foto met een printable op social media? Ik zou het leuk vinden als je inkylines erin tagged op instagram of op facebook.

Een selectie van hand getekende illustraties van fauna en flora die in de zee voorkomen. Het krioelt in de zeeën van leven, nog maar een deel is beschreven, er worden steeds nieuwe diersoorten ontdekt en zeldzame waarnemingen gedaan.

Met de handgetekende illustraties van Texelse iconen die je tegenkomt in de natuur van dit prachtige eiland. Een samenwerking met het Texelse familiebedrijf Nieuw Leven.

Gedetailleerde illustraties van bloemen die de natuur en je interieur wat mooier en gezelliger maken. Speciaal voor de bloemeniefhebber gemaakt die houdt van alles wat groeit en bloeit.

Een botanische serie van verschillende planten en bladeren, speciaal gemaakt voor de plantliefhebber!

Top 10

Op deze pagina vind je de top 10 van de populairste inkylines illustraties van dit moment!

Een overzicht van alle inkylines tekeningen en schetsen. Wil je meer informatie over een bepaalde tekening, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn heel veel verschillende manieren om je inkylines kaart of poster op te hangen. Je kunt ze versturen, gebruiken bij een cadeau, of nog beter; inlijsten en koesteren.

Tekeningen op maat

Een overzicht van tekeningen op maat. In het overzicht staat op elke foto inkylines.nl, dit is alleen het watermerk, uiteraard komt dit niet in de definitieve versie terug. Ook graag een tekening op maat? meer informatie ›

Collecties

Een overzicht van samenwerkingen.