Geen items in de winkelwagen

Blog

Een kijkje achter de schermen bij inkylines.

Een overzicht van mooie foto's en leuke blogposts over inkylines. Jouw foto hier ook bij? Stuur een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of deel de foto op instagram en tag #inkylines! En wie weet krijgt jouw foto een mooi plekje op deze pagina!

Over de sets

Diverse kaartensets en cadeaukaartjes met tekeningen van verschillende insecten, (bos)dieren, bloemen, mineralen, planten en bladeren. Gemaakt voor de fauna & flora liefhebber. Je kunt de kaarten versturen, gebruiken als cadeaukaart, of nog beter; inlijsten en koesteren.

Insecten

Een selectie van insecten die in de Nederlandse tuinen voorkomen. Gedetailleerde kriebeldiertjes in een minimalistisch design.

Dieren

Groot of klein, pluizig of gevederd; een verzameling van handgetekende dieren die op het land, in zee of ergens daar tussenin leven.

Gratis!

Printables met hand getekende illustraties van inkylines. Print ze op het formaat dat jij wilt en hang de print aan de muur of stop 'm in een lijstje! Plaats je een foto met een printable op social media? Ik zou het leuk vinden als je inkylines erin tagged op instagram of op facebook.

Zee

Een selectie van hand getekende illustraties van fauna en flora die in de zee voorkomen. Het krioelt in de zeeën van leven, nog maar een deel is beschreven, er worden steeds nieuwe diersoorten ontdekt en zeldzame waarnemingen gedaan.

Bloemen

Gedetailleerde illustraties van bloemen die de natuur en je interieur wat mooier en gezelliger maken. Speciaal voor de bloemenliefhebber gemaakt die houdt van alles wat groeit en bloeit.

Planten

Een botanische serie van verschillende planten en bladeren, speciaal gemaakt voor de plantliefhebber!

Een overzicht van alle inkylines tekeningen en schetsen. Wil je meer informatie over een bepaalde tekening, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn heel veel verschillende manieren om je inkylines kaart of poster op te hangen. Je kunt ze versturen, gebruiken bij een cadeau, of nog beter; inlijsten en koesteren.